Knulla negress fråga olle homo play

Johnny ville ha sex med en brud på jobbet, men hon hade redan en pojkvän. En dag blev Johnny så frustrerad att han gick fram till henne å sa, 'jag ger dej kr om jag får ha sex med dej. Johnny sa, 'Jag är snabb, jag slänger pengarna på golvet, du böjer dej ner, och jag är klar när du har plockat upp dom. Hon ringde pojkvännen och berättade historien. Pojkvännen sa, 'Be om och plocka upp dom så fort att han inte hinner komma ur brallorna. En halvtimme går och pojkvännen väntar på att flickvännen ska ringa.

Så efter 45 min ringer pojkvännen och frågar vad som hände. Hon sa 'Den djäveln betalade i mynt. Vi hade vår glöggfest i båtklubben igår. Ett tjugotal trevliga människor som grillar, dricker vin och pratar strunt. En av dem som var där är en man på 80 år, en Göteborgare som är en av de mest varma och roligaste personer jag träffat i mitt liv. Han berättade en historia ur det verkliga livet som jag bara måste försöka att återge här.

Det hela utspelar sig på fyrtiotalet. Roffe han heter så   med familj och tolv andra familjer hade precis flyttat in i ett nybyggt område i Kortedala.

Alla familjer var obekanta för varandra men hälsade ändå lite så där pliktskyldigt när de möttes, men inget mer. Så en dag, damp det ner ett brev i brevlådan där det stod att en av grannarna skulle ha en liten tillställning, ja knytkalas, för att de skulle få bekanta sig lite med varandra. De satt där, pratade artigt och det var väl lite tillknäppt. Men så reser sig en bjässe upp, en hamnarbetare, stor som ett hus och undrar om han inte skulle kunna få berätta en historia.

Visst det vore väl trevligt tyckte de andra, så han satte igång. Det var en kille som skulle måla sin flaggstång. Den var inte fällbar utan det blev till att klättra. Han satte igång med måleriet och när han nästan var färdig så upptäckte han sitt misstag, han hade ju börjat nerifrån och nu satt han i toppen.

Hur fan ska jag komma ner. Han såg sig runt omkring och såg en granne som var ute och klippte gräset och ropade på honom. Sture tittade upp på sin granne, ja, vad vill du.

Jag har målat in mig, hur ska jag komma ner? Sture tittar på honom och svarar, skit ner dig. Vid det här laget låg jag dubbelvikt av skratt, men historien var inte slut där. På grannträffen hade det blivit alldeles tyst, historien hade tydligen inte passat sig riktigt. Roffe hade varit den ende som skrattat, ett skratt som han satte i halsen eftersom blickarna drogs till honom.

Tillställningen fortsatte och efter en stund så reser sig den store killen igen och undrar om han kunde få berätta en historia. De andra skruvade på sig, jo det vore väl kul.

Den var inte fällbar utan det blev till att klättra.. Den här store mannen var ju som sagt hamnarbetare. Sprit var ju ingen bristvara bland fartygen och han var något alkoholiserad. Han hade helt enkelt glömt att han berättat historien tidigare.. Några dagar senare berättade Roffe historien för en arbetskamrat.

Och den slutar ju med orden: Då hade arbetskamraten tittat på Roffe och sagt: Tänk vad roligt man kan ha på våra båtklubbsfester. Sedan efter festen så sov jag och en överlycklig jycke i en uppvärmd båt på land. Därför är datorn en man! Tjena Lasse med 12 cm slang  ;D Hur faen kommer du in i hörnen och damsuger? Orven skrivet December 30, , Hm ja jo det är så här:: Ett par skildes och på en dans så råkade dom stöta på varandra.

Tjejen som ser sin förre detta över sin nye partners axel måttar 3 cm. En kvinna möter en häftig kille på en bar. Dom börjar prata, har det trevligt och lämnar slutligen baren tillsammans. De åker hem till honom. Den ser mysig ut.

Dock förvånas hon över att sovrummet är fullt med nallar! Hundratals står på en hylla vid golvet, lite större nallar står på en hylla lite längre upp, och längst uppe finns jättestora nallar. Hon blir något förvånad, men säger inget, tycker faktisk det är lite gulligt med en så känslig man. De dricker lite vin och sedan går det som förväntat. Efter en intensiv natt ligger dom bredvid varandra.

Kvinnan vänder sig mot mannen, tittar honom i ögonen, ler och frågar: En kväll tog en flicka med sin pojkvän hem. Precis när de ska pussa varandra god natt vid ytterdörren börjar killen känna sig lite småpilsk. Med en stor portion självförtroende lutar han sin hand mot ytterväggen och, leende, säger han till henne: Älskling, kan du ge mig en avsugning? Mina föräldrar skulle märka det. Äh, kom igen nu. Vem skulle komma på oss så här sent på kvällen? Kan du föreställa dig om vi skulle åka dit?

Det är ingen vaken nu, alla sover. Det är för riskabelt. Han kåt som ett djur: Jag älskar dig så mycket!!! Nej, nej och nej. Jag älskar dig också, men jag kan bara inte Jo, det kan du.

Jag kan bara inte Helt plötsligt tänds lampan i trappan och flickans lillasyster öppnar ytterdörren iklädd pyjamas. Med en sömndrucken röst säger hon: Pappa säger att du ska ge med dig och ge honom en avsugning. Annars kan jag göra det. Eller om det blir nödvändigt, säger pappa, att han kan komma ner och göra det själv.

Men för Guds skull säg till den jäveln att ta bort sin hand från porttelefonen. Jägaren frågade prosten om det är syndigt att jaga och fiska på söndagar. Den gamle bogserbåtsskepparen Enok låg i sin lilla stuga. Hans gamle vän Albin satt bredvid sängen och höll hans hand.

De förstod båda att Enok inte hade långt kvar. Hans ögon var slutna och han andades tungt. Det är snart slut nu, Albin, sade Enok med svag stämma. Vi har varit vänner i många, långa år du och jag. Jo du, svarade Albin och strök en tår ur ögonvrån. Du Enok, jag undrar – finns det någon sista önskan du skulle vilja ha uppfylld.

Det skulle jag gärna vilja hjälpa dig med innan du dör. Har du inte det? Jag skulle bra gärna vilja se en bogserbåt en sista gång innan jag dör.

Det skulle vara så roligt Käre Enok, det går inte vet du. Dörren till din lilla stuga är ju för trång och du orkar inte stiga ur sängen. Jag med min dåliga rygg törs inte hjälpa dig upp. Finns det inget annat du önskar dig? Enok funderade en stund. Så sken han upp. Jag skulle vilja se en kvinna naken en sista gång innan jag dör. Det skulle jag verkligen vilja! Albin funderade på detta en stund och efter en stund vände han hemåt. Hemkommen berättade han om Enoks sista önskan och hustrun, som var en godhjärtad kvinna, bestämde sig för att ge Enok denna sista glädje.

Hon följde sin man till Enoks stuga. Utanför dörren tog hon av alla sina kläder och så gick de in till Enok.

Enok låg där alldeles stilla där i dunklet bakom de fördragna gardinerna. Så öppnade han ögonen, tittade på Albins hustru som om han inte kunde tro sina ögon. Så spred sig ett uttryck av stilla glädje över hans ansikte. Tänk att du lyckades få hit en bogserbåt i alla fall..! En gammal man av irakiskt ursprung som bott 40 år i USA, vill som vanligt sätta potatis i sin trädgård men märker att han blivit för gammal för att gräva om landet. Ahmed, hans ende son, studerar i Frankrike.

Den gamle mannen sänder ett e-brev till sonen och förklarar problemet: Jag är bekymrad för jag orkar inte gräva om landet så att jag kan sätta potatis i år som vanligt. Om du vore här skulle problemet vara löst. Jag vet att du lätt skulle kunna gräva om landet och sätta potatisen.

Hur gärna du än vill, var snäll och gräv inte upp det där stycket i trädgården! Det är där jag har gömt du vet vad Rangers och Marinkåren tillsammans med Steven Seagal, Sylvester Stallone och folk från Pentagon för att vända upp och ner på trädgården i jakt efter sprängmedel, bomber, antrax eller annat farligt. De hittar ingenting och ger sig av igen.

På kvällen samma dag kommer ett nytt e-brev från sonen: Jag räknar med att du nu har fått ditt land ordentligt omgrävt så att du kan sätta potatisen? Det var det bästa jag kunde åstadkomma under rådande omständigheter. En kvinna kommer hem och säger till sin man.

Hur gick det till? Han sa att jag skulle ställa mig framför en spegel och upprepa - Jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk Du skulle kanske också besöka hypnotisören och se vad han kan göra åt det?

Mannen gick med på detta. Efter besöket hos hypnotisören kommer mannen hem, lyfter upp sin hustru och lyfter henne in i sovrummet, klär av henne, lägger henne på sängen och säger; - Rör dig inte, jag är strax tillbaka. Han går in i badrummet och kommer tillbaka en liten stund senare och hoppar ner till henne i sängen och älskar passionerat som aldrig förr!

Han går tillbaka in i badrummet, kommer ut igen, dom älskar ännu en gång. Efter det går han in i badrummet igen. Denna gång följer hans fru tyst efter honom, ser honom stå framför spegeln och säga; - Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru:: Den lilla flickan kommer hem ifrån dagiset och föräldrarna frågar, vad har du gjort idag då på dagiset.

Föräldrarna funderade men lät det gå en dag och frågade igen dagen efter. Vad har du gjort idag då, gumman. Nu blev föräldrarna oroliga och följde med flickan dagen efter. När man träffar på personalen frågar man vad flickan gör på dagarna.

En man kom in på apoteket med ena armen i luften och ena handens fingrar utsträckta. Efter helgen kom mannen åter till apoteket, men då med båda armarna utsträckta och alla fingrar spretande.

Första relionskunskaps lektionen Per: Har gud skapat dig? Ja det har han. Har gud skapat mig? Då har gud blivit skickligare på senare år. Men en sak var ovanlig på honom, han hade en 50 cm lång snopp! En dag kände han att det var dags att göra något åt saken. Han ville förminska snoppen! Han gick till en vis man i staden som sa åt han vad skulle göra. Den vise manne sa att han skulle gå till en groda i skogen och fråga om grodan ville gifta sig med han.

För varje gång grodan nämnde ordet nej, så skulle snoppen minska med tio cm. Så han frågade grodan: Han ville ha lite kortare snopp så han frågade för sista gången: Kul saker  ;D Ös på.

Orven skrivet Februari 04, , Rövarn skrivet Februari 04, , Hon tyckte att han var lite skrytsam men han fick en. Han svepte den i ett drag och sa: Han fick en men hon tyckte att han var väldigt skrytsam.

Han svepte också den i ett drag och sa: Han drog ner byxorna och ut kröp en sköldpadda. Det e ju en flatlus! Varför männen kissar stående När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud tittade på Eva som nickade och sa: Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud: Ovanstående är väl närmast att betrakta som ett påhopp http: Det kan väl inte vara så att Alla rosor är lika vackra: Den fulle mannen Det var en gång en man som körde full på motor vägen.

Efter ett tag blev han stannad av polisen. När polisen kom fram till mannen sa han: Då sa mannen - tyvär men det kan jag inte göra efter som att jag har astma och kan få en allergichock. Killen som var ute och körde sin fru och svärmor fick hela tiden höra.

Sväng vänster här och där. Han tvärnitade och satt där aldeles tyst och tyst blev det i bilen. Hans fru frågade efter en stund varför han hade stannat mitt på vägen och killen svarade. Nu får ni bestämma er för jag vill veta om det är du eller din morsa som kör. Adam o Eva historien gillade jag skarpt  http: Det förstår jag, men mitt manliga ego?

Kvinnlig logik En man kör på en landsväg. En kvinna kör på samma väg men åt motsatt håll. När de möts lutar kvinnan sig ut från fönstret och ropar "Gris! Mannen sticker omgående ut sitt huvud från bilfönstret och ropar jävla kärring!! Båda fortsätter sin färd. När mannen efter en liten stund kör genom en kurva, kolliderar han med en enormt stor jättegris som står på vägen. Tänk om män kunde lyssna någon gång! Skicka detta till alla intelligenta kvinnor som behöver le och till alla män som du tror tål sanningen.

Tar en om det andra könet oxå. En vacker flicka En vacker flicka kom cyklande till handelsboden. Hon parkerade cykeln och gick in och handlade. När hon var inne i butiken föll cykeln omkull.

En kille som såg det hela ville vara kvick, och när tösen kom ut sa han: Som den riktigt mullige mansgrisen jag är http: Kanske skall stjäla godis från någon liten flicka: Jag kan inte låta bli  ;D Folkhögskolan fristående kurser för män VT Kurs 1 Hur man fyller på ispåsar Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren? Diskussionsgrupp Kurs 3 Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? Och hur lägga ner den igen efter urinering?

Mycket praktiska övningar Kurs 4 Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon? Lösningar och exempel på videoband. Kurs 5 Lär dig att hitta saker, börja med att ställa de på de rätta platserna istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner. Öppet forum Kurs 6 Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa Bilder och ljudband Kurs 7 Våga fråga efter vägen när du inte hittar Berättelser ur verkliga livet.

Kurs 8 Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen? Körsimulator Kurs 9 Lär dig skillnaden på fru och mamma Rollspel Kurs 10 Hur man lär sig att älska shopping? Andningsteknik, meditation samt mental träning. Stig H, vart är du Härligt med en frisk ros i rövargänget Nä, nu behövs det lite mothugg  ; Hur många mansgrisar behövs det för att byta en glödlampa?

Ingen, låt kärringen diska i mörkret. Vad är det för skillnad mellan din fru och ditt jobb? Jobbet suger fortfarande efter 5 år. Varför gnuggar sig kvinnor i ögonen när de vaknar? De har ingen pung. Varför fjärtar män mer än kvinnor? Kvinnor håller inte käft länge nog för att bygga upp ett tryck.

Vad är det för likhet mellan kvinnor och laxermedel? Båda irriterar skiten ur dig. Varför använder kvinnor makeup och parfym? Dom är fula och luktar illa. Vad är det för skillnad mellan en kvinna och en rottweiler?

Vad är de små knottrorna runt kvinnans bröstvårtor till för? Det är blindskrift för ” sug här”. Mariage skrivet Februari 06, , Varför snarkar män när dom ligger på rygg?

För då täpper pungen igen deras andra hål. Rosen skrivet Februari 06, , Med de nya Drive-in bankomaterna kommer du som kund att kunna ta ut pengar utan att lämna bilen. Instruktioner för de nya bankomaterna följer nedan. Vänligen läs de instruktioner som passar till ditt kön, och memorera dem. Kör fram till Bankomaten. Sätt in kortet och knappa in din PIN-kod. Knappa in det önskade beloppet. Tag kortet, pengarna och kvittot. Backa så att sidorutan kommer närmare Bankomaten 3.

Leta fram din handväska och töm ut innehållet på passagerarsätet för att hitta kortet. Leta efter ditt smink och kontrollera makeup'en i spegeln. Försök att stoppa in kortet i Bankomaten. Öppna bildörren för att komma lite närmare. Leta rätt på kalendern i din handväska och läs PIN-koden, som du har skrivit på omslaget. Skriv in önskat belopp. Kolla makeup'en i spegeln igen.

Ta pengarna och kvittot. Töm handväskan igen för att hitta din plånbok, stoppa ner pengarna i den. Stoppa kvittot längst bak i checkhäftet.

Kör två meter framåt. Backa tillbaka till Bankomaten. Töm väskan, hitta kortfodralet och stoppa ner kortet i det. Och kör bort från Bankomaten. Släpp nu upp handbromsen. Å jag sitter i neutral hörna: Män, kvinnor och klippningar Kvinnoversionen: Du har klippt dig!

Och det är så sny-y-y-ggt! Jag var lite osäker när hon var klar. Jag menar, tycker du inte att det är för fluffigt? Nej, det är perfekt! Jag skulle vilja klippa mig så, men jag tycker mitt ansikte är för brett. Jag kan inte göra så mycket med mitt hår på grund av det. Jag tycker ditt ansikte är förtjusande. Du skulle kunna ha en sådan där frisyr som ligger i lager — det skulle se så bra ut på dig.

Jag var faktiskt på väg att välja en sån frisyr, men jag var rädd att det skulle framhäva min långa nacke. Nej, menar du allvar. Jag skulle dö för att få en sån nacke som du har! Om jag bara kunde få byta mina breda axlar mot en nacke som din!

Du kan inte mena allvar! Jag vet andra som vill ha lika breda axlar som dig. Allting sitter så bra på dig. Jag menar, titta på mina armar — ser du hur korta de är. Om jag hade haft dina axlar skulle jag kunna hitta kläder som passar mig mycket lättare. Kvinnans olika åldrar Mellan år är kvinnan som Asien, välkänd men outforskad. Mellan år är kvinnan som Afrika, het men ändå fuktig.

Mellan år är kvinnan som USA, effektiv och tekniskt fulländad. Mellan år är kvinnan som Europa efter två världkrig, härjad men ändå skön. Mellan år är kvinnan som Ryssland, alla vet var det ligger men ingen vill dit. Fast iofs anfall är bästa försvar. Rövarn skrivet Februari 07, , Varför är män som hundar? Båda har ogrundad rädsla för dammsugaren. Båda har ett överdrivet intresse för kvinnors skrev. Båda är misstänksamma när det gäller brevbäraren.

Varför älskar män BMW? De kan stava till namnet. Så var det den äldre "fina" damen som fräste åt ynglingen: Mariage skrivet Februari 07, , Orven skrivet Februari 07, , Det var det gamla strävsamma paret som vaknade en morgon. Vilken konstig dröm jag hade inatt, sa gumman.

Jag drömde att jag var på auktion där det auktionerades ut snoppar. Stora härliga gick för hundralappen och lite mindre men ändå fina för 50 kronor. Jaha sa gubben, hade de inga som min? Jodå sa gumman, dem sålde de hela knippen av för 25 öre. Gubben blev ju sur, men återkom med sin drömberättelse dagen därpå. Inatt drömde jag att jag var på auktion gumman. Och gissa vad de auktionerade ut? Jo, såna där som du har.

Jo den hade trånga fina med änglahår på för kronor, lita slappare men ändå bra för femtiolappen jämt. Jasså sa gumman, hade de ingen som min? Jådå det var den auktionen hölls i. När lille Emil en dag öppnade dörren till badrummet visade det sig att där stod mamma och drog fram och tillbaks med pappas snopp.

Emil undrade på barns vis vad det var som föregick. Hans mor fann sig snabbt och svarade: Jo du förstår pappa har blivit lite rund om magen den sista tiden så jag släpper bara ut lite luft ur honom. Fadern log generat men var lättad över hustruns kvicka svar. Det är ingen ide sa Emil: Så fort du åkt iväg till jobbet kommer grannkärringen och blåser upp honom igen. Så var det dom två norrmännen som skulle gå på horhus.

De bankade på dörren, bordellmamman öppnar. Vi undrar vad ni tar för varsitt nummer. Hur mycket pengar har ni? Vi har varsin hundralapp. Då kan ni suga av varandra.

Det går fem minuter, sedan bankar det på dörren igen. Den ene norrmannen säger: Var skall vi betala? Två män badade bubbelbad. Plötsligt flyter det upp sperma. Mannen säger till Gud: Gud, varför har du gjort kvinnan så vacker? För att du skulle kunna älska henne, svarar Gud. Men Gud, varför gjorde du henne så dum. Så att hon skulle kunna älska dig. Varför väger gifta kvinnor mer än ogifta?

Ogifta kvinnor kommer hem, ser efter vad  som finns i kylskåpet och går till sängs. Gifta kvinnor kommer hem, ser vad som finns i sängen, och går till kylskåpet. Två blondiner satt på en parkbänk i Trollhättan och diskuterade. Den ena blondinen frågade den andra: Vart är det längst, till månen eller till Borås? Då svarade den andre blondinen: Tre killar sitter i en bar och skryter om vad de har gett sina flickvänner i present.

Jag har gett min tjej en sak som går från på tio sekunder. Jaså, sa de andra då. Jag har gett min flickvän en sak som går från på fem sekunder Jaså, sa de andra. En superhäftig japansk motorcykel. Jag har gett min fru en sak som går från på en sekund. Jaså sa de andra då. Men finns det verkligen saker som går så snabbt? Jodå, sa den tredje, en badrumsvåg. En man tog sin hustru till en lantbruksutställning en eftermiddag. De gick till tjurarna och tittade när en bonde kom fram till dem och sa: Denna tjur parade sig 50 gånger förra året.

Ååååhhh, svarade frun och tittade menande på maken. Nästa tjur hade parat sig 60 gånger förra året och frun utbrast: Oj oj oj , det är ju 5 gånger i månaden, den skulle du lära dig av. Nu surade maken till ordentligt, men sa ingenting. Nästa tjur hade parat sig gånger enligt bonden, och frun blev helt stirrig och skrek: Aahhh, den tjuren borde du lära av! Då sa maken, som nu var alldeles röd i plytet, till frun: Om du kan gå så mycket längre Nåja,jag är idel öra Det var den gamle sjömannen som berättade om sina bravader.

Vi var ju helt utan någonting att dricka, all konjak var slut, ölen var slut, whiskyn var slut, vi trodde faktiskt att vi skulle törsta ihjäl. Det var en gång en kvinna som hade en våldsam lidelse för bönor i tomatsås.

Hon älskade dem, men dessvärre så gav de henne alltid en väldigt pinsam - och i en viss grad - kraftig reaktion. Då det blev klart att hon och hennes fästman skulle gifta sig, tänkte hon för sig själv, Han är en fin och omtänksam man, men jag tror inte han kan leva med mina problem. Ett år senare gick bilen hennes sönder på väg hem från jobbet. Eftersom hon bodde ute på landet, ringde hon till sin man och berättade att hon skulle bli sen eftersom hon var tvungen att gå hem. På vägen hem passerade hon ett litet kafé, och lukten av bönor i tomatsås var mer än hon kunde motstå.

Eftersom hon hade flera kilometer att gå hem så räknade hon ut att hon kunde gå av sig alla bieffekter av bönorna innan hon nådde hemmet. Så hon stannade på kaféet och innan hon visste ordet av hade hon ätit tre stora portioner med bönor i tomatsås. Hela vägen hem pruttade hon. När hon väl kom hem kände hon sig säker på att hon skulle kunna kontrollera sig. Hennes man var överlycklig att se henne och utbrast: Min älskade, jag har en överraskning till middag i ikväll.

Men precis när han skulle ta bort ögonbindeln på henne så ringde telefonen. Han fick henne att lova att inte ta av ögonbindeln förrän han var tillbaka. Så gick han för att svara i telefonen. Bönorna i tomatsås som hon hade ätit hade fortfarande en viss effekt och pressen blev nästan ohållbar. Medan mannen var ute ur rummet tog hon tillfället och lyfte på ena skinkan och fes. Det inte bara lät högt men det luktet som en gödselspridare som kört över ett dött djur i närheten av en cellulosafabrik.

Hon kände med handen på bordet och hittade en servett och viftade energiskt i luften runt sig. Så skiftade hon och lyfte på den andra skinkan och lät den illaluktande odören strömma ur henne tre gånger till.

Medan hon hela tiden noggrant lyssnade för att höra konversationen i det andra rummet, fortsatte hon att fisa i flera minuter. När hon hörde hennes man lägga på luren så slutade hon fisa och hon viftade i luften några gånger till med servetten, la den i knät och la sina händer över den. Hon fortsatte att le så hon såg väldigt oskyldig ut när mannen hennes kom tillbaka. Medan han bad om ursäkt för att det tog så lång tid, frågade han henne om hon hade tjuvkikat men hon försäkrade att det hade hon inte gjort.

Då tog mannen av hennes ögonbindel och avslöjade att runt henne vid bordet satt 12 stycken middagsgäster för att önska henne en fin första bröllopsdag! En kvinna kommer inte hem en natt. Morgonen efter säger hon till sin man att hon sov hos en väninna. Mannen ringer de 10 bästa väninnorna: Ingen har sett frugan under natten. En man kommer inte hem en natt. Morgonen efter säger han till sin fru att han sov hos en vän.

Frun ringer de 10 bästa vänner: En liten "snäll"historia från det verkliga livet För några år sedan,när jag hade en liten jeep,så skulle jag byta till vinterdäck. Det var en omständig sak för min man,så jag försökte att klara av det på ett enkelt sätt. Jag beställde däck och fälgar på en lokal verkstad Mannen är snål när det gäller mig Nåväl,dagen kom när jag skulle hämta "härligheten". Där står jag nu,ser däck och fälgar,på hyllan.

Priset skall göras upp För att visa min auktorutetsstatus, liten men med näsan upp säger jag. Priset har vi redan gjort upp,eller hur? Det innefattar påsättning också Mannen på andra sidan "disken",var fin Jag rodnade våldmsamt,när jag förstod vad jag "sagt". Skotten går in till tidningen och säger: En kvinna går till sin läkare och undersöker möjligheten att få sina blygdläppar opererade. De är nämligen alldeles för stora. Hon ber också läkaren att hålla operationen hemlig, därför att hon tycker att den är generande och att hon vill att ingen ska få veta.

Läkaren går med på detta. När hon vaknar upp efter operationen finner hon tre rosor vackert placerade på bordet bredvid sängen. Hon känner sig förolämpad och ropar omgående på läkaren och säger: Oroa dig inte, säger läkaren. Jag har inte berättat det för någon. Den första rosen är från mig, därför att jag beundrar dig för att du har gått igenom detta helt ensam.

Den andra rosen är från min sköterska. Hon assisterade mig under operationen och har dessutom gått igenom samma operation själv. Men den tredje rosen då, frågar hon. Jo, säger läkaren, den rosen kommer från en kille en trappa upp på brännskadeavdelningen.

Han vill tacka dig för sina nya öron. Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9: En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.

Du kan väl ta av dig handduken. Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut? Efter mycket tjat - Okey då. Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa: Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!

Frisören Det kom in en gubbe till frisören och sa: Men när frisören tittade på gubbens hår så upptäckte han att gubben bara hade 3 hårstrån. Men frisören tänkte inte mer på det. Nästa gång gubben kom till frisören för att klippa sig så hade gubben bara 2 hårstrån. Tre gubbar satt och diskuterade om vem som skapat kvinnan. Den förste hade så mycket vackert att säga om henne så han tyckte att det var Gud som skapat.

Den andre gubben hade tankar på sin kärring och var övertygad om att det var faen själv som skapat henne. Den tredje gubben trodde inte på de andra, han var övertygad att det var en kommunalpolitiker som skapat kvinnan, för vem annars skulle komma på tanken att placera ett avlopp så nära en lekplats.

Det sitter en man i herrbastun, och plötsligt får han världens stånd. Han vet inte riktigt vad han ska göra, men så reser han sig och vrålar: En annan kille i bastun säger då till honom: Han rusar in i dambastun och fortsätter vråla med könet i hårt stående läge: En kvinna som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp, tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet.

Mannen mister genast erektionen och tittar ner på Petter-Niklas besviket och utbrister: Var du bara törstig! En ung brunett kommer till doktorn och säger att hennes kropp gör vansinnigt ont var hon än rör vid den. Omöjligt sa doktorn, Visa mig. Med sitt finger petar hon sig själv på armbågen och skriker av smärta.

Hon trycker på sitt knä och skriker, på sin fot och skriker. Ni är inte brunett eller hur? Nej, jag är egentligen en blondin. Trodde väl det, ni har ett brutet finger. En årig man gick till doktorn och ville få gjort ett spermatest. Doktorn gav mannen en burk och sa: Ta den här burken och kom tillbaka imorgon med ett spermaprov.

Nästa dag kom mannen tillbaka och överräckte burken till doktorn. Burken var lika ren och tom som dagen innan. Doktorn undrade vad som hände och den gamle mannen sa: Det är så här Först försökte jag med högra handen, inget hände. Sen försökte jag medvänstra handen, fortfarande hände inget. Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen, fortfarande hände inget.

Hon försökte då med munnen, först med tänderna i, sedan utan tänder, fortfarande hände inget. Vi ringde till och med på hos vår granne, Agda. Först med båda händerna, sen i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände.

Bad ni verkligen grannen om hjälp? Och vad vi än försökte med så fick vi inte av locket på burken. En mamma och en pappa tog med sig sin son med till en nudiststrand. När pojken promenerade längs stranden noterade han att några av kvinnorna hade större bröst än hans mamma så han frågade varför det var så. Pojken nöjde sig med svaret och sprang ner för att leka i vattnet. Efter ett tag återvände han för att berätta att många av männen hade större snoppar än hans pappa. Efter ett tag återvände han för att berätta om sin senaste upptäckt.

Den lille grå, oansenlige mannen i årsåldern kom in på pastorsexpeditionen, gick fram till prästen och ville bikta sig. Det går bra säger prästen. Det är så här, sade mannen, att igår böjde sig min hustru fram över frysboxen, kjolen gled upp lite, och jag kunde inte hejda mina lustar, utan drog upp kjolen helt och ned med trosorna, och sedan satte jag på henne allt vad jag orkade.

Var det er hustru sade ni, frågade prästen. Ja, svarade mannen, vi har varit gifta i 28 år. Det är ingenting att bikta, sa prästen, det är helt naturligt att ha samlag med sin egen hustru. Tack det var skönt att höra, sade den lille mannen och gick. Någon timma senare kom en liten, alldaglig dam i årsåldern in på pastorsexpeditionen, fram till prästen och ville bikta sig. Prästen frågade vad det gällde och damen berättade: Igår böjde jag mig fram över frysboxen, och min man drog upp kjolen på mig och ner med trosorna och sedan hade vi samlag bakifrån.

Prästen smålog och sade: Er man har redan varit här och berättat, och jag säger till er som jag sade till honom att det inte är någon synd att ha samlag inom äktenskapet.

Så vi är välkomna till kyrkan om vi vill, frågade damen. Oh ja ni är så välkomna till kyrkan! Det var skönt att höra, sa damen, för på Hemköp sade dom att där var vi inte välkomna längre.

Ett par besöker en konstutställning och de tittar på en tavla som förbryllar dem. Tavlan visar 3 mycket svarta män, nakna, sittande på en parkbänk. Två av dem har en svart penis och den i mitten har en rosa. När paret står och betraktar tavlan går den irländske målaren förbi, stannar och frågar: Kan jag hjälpa er? Jag har målat tavlan. Ja, vi tycker om tavlan men förstår inte varför du har målat 3 negrer på en parkbänk, där den i mitten har en rosa penis medan de andra två har svarta.

Den irländske målaren svarar: Oh, Ni har missförstått tavlan. De är inte negrer, utan irländska gruvarbetare, och han i mitten var hemma under lunchen.

Läste ett citat härom dagen. Ett annat citat, sant eller inte vet jag ej: Det är fanimej en mänsklig rättighet att på kulorna långt ner i våfflan. Fyllot hamnar på sittplatsen bredvid en gammal dam. Men ja e´ nykter imorgon!! Hemma hos Acke bjöds det på hembränt. Jocke hade tagit sig ett par rejäla groggar och skrålade: Rosen skrivet Februari 09, , Visst fan e det gött för det är det som håller människan upprätt vissa stunder: Verkar vara dom enda som är vakna här  ; skrål på dig http: Vet inte om ni hört denna – det är för många sidor att bläddra tillbaks på!

Allegretto grazioso-Presto-Lento espressivo-Allegro ma non tanto. Stråkkvarttett nr 8 dedicerad till Kyndelkvartetten. I Seraillets Have, 3. Havde jeg en Dattersön. Exaudi oratorionem mea, Domine, 2. Expectans expectavi, Dominum, 3. Symfoni nr 41 C-dur, KV , "Jupiter". La Mer, tre symfoniska skisser: De l'aube à midi sur la mer, 2. Jeux de vagues, 3.

Dialogue du vent et de la mer. Par les rues et par les chemins, 2. Les parfums de la nuit, 3. Le matin d'un jour de fete. Préludes pour piano, vol. Danseuses de Delphes, 2. Le vent dans la plaine, 4. Les sons et les parfums tournent dans l'air du soir, 5.

Les collines d'Anacapri, 6. Des pas sur la neige. Ce qu'a vu le vent d'ouest, 8. La fille aux cheveux de lin, 9. La sérénade interrompue, La cathédrale engloutie, La danse de Puck, Frauenliebe und Leben, op.

Seit ich ihn gesehen, 2. Er, der Herrlichste von allen, 3. Ich kann's nicht fassen, 4. Du Ring an meinem Finger, 5. Helft mir, ihr Schwestern, 6. Süsser Freund, du blickest. An meinem Herzen, an meiner Brust, 8. Nun hast du mir den ersten Schnerz getan. Entflieh mit mir und sei mein Weib, 2. Es fiel ein Reif in der Frühlingsnacht, 3.

Auf ihrem Grab, da steht eine Linde. Morgens steh ich auf und frage, 2. Es treibt mich hin, 3. Ich wandelte unter den Bäumen, 4. Lieb Liebchen, leg's Händchen aufs Herze mein, 5. Schöne Wiege meiner Leiden, 6. Warte, warte, wilder Schiffmann, 7. Berg' und Burgen schaun herunter, 8. Anfangs wollt ich fast verzagen, 9. Mit Myrten und Rosen, lieblich und hold. Der Einsame im Herbst takt , 4. Von der Schönheit takt Set Svanholm, baryton, Gösta Bäcklin, tenor. Daphnis et Chloé, svit nr 2: Lever du jour, 2.

Musik för stränginstrument, slagverk och celesta. Andante non troppo-Allegro vivace-Tempo 1, 2. Andante, non troppo, 4. Symfoni nr 3 "The Camp Meeting". Serenad för tenor, horn och stråkar, op. Les Illuminations för tenor och stråkar, op. Fantasía para un gentilhombre. Kammarkonsert för 13 instrumentalister. Corrente-Calmo,sostenuto-Movimento preciso e meccanico-Presto. Allegro nervoso-Sostenuto,molto calmo-Come un meccanismo di precisione-Presto furioso,brutale,tumultuoso-Allegro con delicatezza-stets sehr mild.

Quatuor pour la Fin du Temps. Liturgie de cristal, 2. Vocalise pour l'Ange, 3. Abime des oiseaux, 4. Danse de la fureur, 7. Stråkkvartett nr 1, op. Poco a poco accelerando all'Allegretto-Introduzione: Allegro-Ricapilazione della prima parte: Non troppo lento, 4.

Tavlor på en utställning, orkestrerad av M. Il vecchio castello, 5. Kycklingarnas balett i äggskalen, Samuel Goldenberg och Schmuyle, Marknadsplatsen i Limoges, Cum mortuis in lingua mortua, Prélude à la Nuite, 2. Danspreludier för klarinett, harpa, piano, slagverk och stråkorkester. Shaking and trembling, 2.

Loops and verses, 4. Husfrun och barnet, 3. Tranquillo o soave, 2. Stråkkvartett nr 3 F-dur, op. Variationen und Fuge in freier Form über F. Ungerska Radions orkester och kör. Franz Liszts Kammarorkester, Budapest. Kör och orkester från Wielki-teatern. Ein Kränzlein aus Majoran, 2. Quatre petites prières de Saint-Francois d'Assisse, för manskör: Salut, dame sainte, 2.

Tout-puissant, très saint, 3. Seigneur, je vous prie, 4. O mes très chers frères. Pianokonsert nr 1 b-moll, op. Allegro non troppo e molto maestoso-Allegro con spirito, 2. Andantino semplice-Prestissimo-Tempo 1, 3. Ungerska Statsoperans orkester och kör.

Orchestre du Théatre National de l'Opéra de Paris. Orchestre de la Société des Concerts du Conservatoire. Symfoni nr 4 Ess-dur "Romantiska". Bewegt, nicht zu schnell, 2. Andante, quasi allegretto, 3. Symfoni nr 3 c-moll, op. Leo Litwin och Bernard Zighera, piano. Fem smärre Tonbilder, op. Voshvalju imja Boga mojego konsert nr 29 , 2. Skazi mi Gospodi konsert nr 32 , 3.

Tebe Boga hvalim Te Deum. Suite en la mineur: Prélude á l'Imitation de M. Courante la Mignonne, 4. Allegro con spirito-Adagio con espressione-Scherzo: Allegro molto e vivace-Finale: Kör och orkester från La Scalaoperan, Milano. Jesu dulcis memoria, 5. Ave maris stella, 6. Andante sostenuto e cantabile ur Stråkkvartett a-moll, op. Symfoni nr 4 e-moll, op. Allegro non troppo, 2. Allegro giocoso-Poco meno presto, 4. Allegro energico e passionato-Piu allegro.

Le Carnaval des Animaux Djurens karneval: Tuppar och höns , 4. Göken i skogen, Mit halber Stimme J. Natten är framskriden, 2. Jesus tänk på mig, 3. Mörkret skall skilja Ö. Folkoperans kör och orkester. Andante con moto, 2. Tempo moderato, ma expressivo-Molto allegro-Andante expressivo.

Un di, se ben rammentomi-Bella figlia dell'amore". Orkester från "Teatro dell'Opera", Rom. Orkester från "Teatro Municipale", Reggia Emilia. Mario del Monaco, tenor. Kör och orkester från Metropolitanoperan. Maria Callas, sopran nr 1. Orkester och kör från Teatro di Bergamo.

Orkester och kör från Massimo di Palermo-teatern. Im grünen Wald, 2. Was rauschet über mir, 3. Die Heide ist braun, 4. Mir war das Herz, 5. Wieder grünen diese Tale, 6. Es streckt der Wald. Från sol och stjärnor, 6. Tag imod kransen, 6. Den hvide, röde rose, Pia-Marie Nilsson, sopran nr 2,3,5,6,9,10,11, Eric Ericsons Kammarkör nr 1,4,7,8, Arne Lundmark, baryton nr 4.

Stråkkvintett g-moll, KV Sonetto 47 del Petrarca, Années de pèlerinage, deuxième année, nr 4. Sonetto del Petrarca, Années de pèlerinage, deuxième année, nr 5. Sonetto del Petrarca, Années de pèlerinage, deuxième année, nr 6. Three Places in New England: Gaudens" in Boston Common Col. Shaw and his Colored Regiment , 2. Putnam's Camp, Redding, Connecticut, 3. The Housatonic at Stockbridge. Chansons de Bilitis, för recitatör, 2 flöjter, 2 harpor och celesta: La Partie d'osselets, 6.

Le Tombeau sans nom, 8. Les Courtisanes égyptienne, 9. L'Eau pure du bassin, La Danseuse aux crotales, Le Souvenir de Mnasidika, La Pluie au matin. Symfoni nr Ess-dur, "Die Uhr". Offrandes, för sopran och kammarorkester. Chansons de Là-haut, 2. La Croix du Sud. Violinkonsert "Dem Andenken eines Engels".

Autuas, joka ei vaella, 2. Me synteiset ja alhaiset, 3. Herra, kuule rukoukseni, rysk-ortodoxa hymner. Bergakungen, balettmusik i 3 akter, op. Sjöjungfrur och troll, 8. Sjöjungfrur och troll, Vallflickan blåser lur, Vallflickan och Humpe, Vallpojken och Humpe, Flickans första dans, Flickans andra dans, Trollens första dans, Trollens andra dans, Vallflickans och vallpojkens dans, Pelée, jag dig min trohet svär", 3.

Dina dolda lagar", 5. Per Arne Wahlgren, bas. Ja, veten att Electras hjärta", 2. Du lever, Cora, du är frälsad", 3.

Två visor i svensk folkton H. När jag för mig själv i mörka skogen går, 2. Bland skogens höga furustammar. Kväll i Klara, 2. I en skogsbacke, 3. Kung Eriks Visor G.

En visa om när jag var hertig, 2. En visa om mig och narren Herkules, 3. En visa till Karin när hon hade dansat, 4. En visa till Karin ur fängelset, 5.

Kung Eriks sista visa. Praeambulum primi toni a 5, 2. Canzon in d, 3. Canzon in G, 4. Fantasia ex D, 5. Präludium a 5 vocum in G, 2. Fuga ex D ped. Canzon in C, 4. Canzon in c, 5. Toccata in a, 6. Gelobet seystu Jesu Christ II", 9. Ensemble från Strängnäs Sinfonietta. Troilus and Cressida, symfonisk svit arr. Prelude and seascapes, 2. Possible Worlds - En symfoni. Sei episodi intorno a un Notturno, 2.

Mobile e curioso, 3. Engelsk svit nr 1 A-dur, BWV Engelsk svit nr 2 a-moll, BWV Engelsk svit nr 3 g-moll, BWV Engelsk svit nr 4 F-dur, BWV Engelsk svit nr 5 e-moll, BWV Engelsk svit nr 6 d-moll, BWV Symfoni nr 7, "Humanity-Dag Hammarskjöld in Memoriam". Requiem aeternam-Kyrie-Dies irae-Lacrymosa, 3. One of us-Gospel-The Road. Fransk svit nr 6 E-dur, BWV Symfoni nr 1 e-moll, op.

Andante, ma non troppo-Allegro energico, 2. Andante ma non troppo lento , 3. Allegro con brio-Allegro di molto, 2. Adagio quasi Andante, 3. Lyrisk svit för stråkkvartett. Stråkkvartett nr 2, op. Scherzo Allegro vivace, 3. Stråkkvartett nr 4 a-moll, op.

Allegro ma non troppo-Adagio-Scherzo: Quasi andante-Presto molto agitato-Lento sostenuto-Presto molto agitato. Allegretto ej hela , sats 3. Allegro assai ej hela. Stråkkvartett nr 5 C-dur, op. Allegro molto con spirito-Ballata: Intima Miniatyrer för stråkkvartett, op. Karaktärer för violin och piano. Svit D-dur, Lilla Drottningholmsmusiken. Allegro da Capella, 2. Svit g-moll, Sjukmans Musiquen. Symfoni nr 5 d-moll, op. Allegro con fuoco, 2. Allegro molto vivace, 4. Andante con moto-Allegro vivace.

Symfoni nr 6 g-moll, op. Andantino-Allegro molto vivace, 2. Allegro moderato ed energico, 4. Andantino quasi allegretto-Allegro vivace e animato. Andante quasi adagio, 2. Lento, tenuto e maestoso. Luk dit Vindue op.. Og jeg vil ha'e mig en Hjertenskjaer CP. Nog minns jag hur det var C. Det går en liten speleman H. Den lustiga våren E. Fünf Lieder für Männerchor: Liebeslied im Garten, 4.

Das verlorene Liebchen, 5. Det är vackrast när det skymmer P. Det kom ett brev P. The Academy of Ancient Music. Doctor Gradus ad Parnassum, 2. Serenade for the doll, 4. The little shepherd, 5. La fille aux cheveux de lin nr 8 , La Cathédrale engloutie nr Allegro molto appassionato, 2. Allegretto non troppo-Allegro molto vivace. Symfoni nr 5 d-moll, "Reformation". Andante-Allegro con fuoco, 2. Choral "Ein feste Burg ist unser Gott. Moderato-Poco più mosso, 2.

Concertino B-dur för fagott och orkester. Zeit ich ihn gesehen, 2. Süsser Freund, du blickest, 7. Nun hast du mir den ersten Schmerz getan. Vier ernste Gesänge, op. Denn es gehet dem Menschen, 2. Ich wandte mich und sahe, 3. O Tod, wie bitter bist du, 4. Wenn ich mit Menschen-und mit Engelszungen redete. Adagio non troppo, 3.

Serenad nr 2 A-dur, op. Adagio non troppo, 4. Pianosonat nr 2 b-moll, op. Pianosonat nr 3 h-moll, op. Cinq morceaux de fantasie, op. Symfoni nr 96 D-dur, "Miraklet". Symfoni nr G-dur, "Militär". Symfoni nr 94 G-dur, "Surprise".

Symfoni nr 92 G-dur, "Oxford". Symfoni nr Ess-dur, "Pukvirveln". Allegro con spirito-Andante-Menuetto-Allegro con spirito. Allegro ben ritmato e deciso, 2. Andante con moto e poco rubato, 3. Allegro ben ritmato e deciso. Symfoni nr 45 fiss-moll, "Avskedssymfonin". Symfoni nr D-dur, "London". Symfoni nr 39 Ess-dur, KV Allegro-Andante con moto-Menuetto allegretto-Finale: Symfoni nr 36 C-dur, KV , "Linz".

Pomp and Circumstances Marches, op. Symfoni nr 1 D-dur, op. Allegro-Larghetto-Non troppo allegro-Molto vivace. The London Oratory Junior Choir. Pianokonsert nr 22 Ess-dur, KV Requiem d-moll, KV Slovak Philharmonic Orchestra and Chorus. Symfoni nr 6 h-moll, op. Adagio-Allegro non troppo, 2. Allegro con grazia, 3. Symfoni nr 9 e-moll, op.

Vintern, sats 1 Allegro con molto. Flöjtkonsert nr 1 G-dur, KV Allegro maestoso-Adagio non troppo-Rondo: Tjeckoslovakiska radioorkestern, Slovakiska Filharmonins kör. Stråksextett nr 1 B-dur, op. Allegro ma non troppo, 2. Andante ma moderato, 3. Poco allegretto e grazioso. Stråksextett nr 2 G-dur, op. Allegro non troppo, 3. Symfoni nr 3 a-moll, op.

Andante con moto-Allegro un poco agitato-Andante come prima, 2. Vivace non troppo, 3. Allegro vivacissimo-Allegro maestoso assai. Mån tro, jojo, Jungfrun i lunden, 5. Ja, Du bist elend, Wir haben viel für einander gefühlt, Still ist die nacht, Symfoni nr 1 C-dur. Allegro con brio, 2. Adagio molto e cantabile, 4. Serenad nr 1 D-dur, op. Pianokonsert nr 5 Ess-dur, op. Allegro-Adagio un poco mosso-Rondo: Pianosonat nr 8 c-moll, op.

Allegro di molto e con brio-Adagio cantabile-Rondo: Pianosonat nr 14 ciss-moll. Pianosonat nr 23 f-moll, op.

Allegro assai-Andante con moto-Allegro ma non troppo. Pianosonat nr 21 C-dur, op. Pianosonat nr 26 Ess-dur, op. Adagio-Allegro Les Adieux , 2. Andante espressivo L'Absence , 3. Pianosonat nr 2 A-dur, op.

Pianosonat nr 30 E-dur, op. Vivace, ma non troppo-Adagio espressivo-Prestissimo, 2. Andante molto cantabile ed expressivo. Gesangvoll, mit innigster Empfindung. Pianosonat nr 31 Ass-dur, op. Moderato cantabile, molto espressivo, 2. Adagio, ma non troppo-Fuga. Allegro, ma non troppo. Pianosonat nr 32 c-moll, op. Maestoso-Allegro con brio ed appassionato, 2.

Adagio molto, semplice e cantabile. Pianosonat nr 27 e-moll. Mit Lebhaftkeit und durchaus mit Empfindung und Ausdruck, 2. Nicht zu geschwind und sehr singbar vorgetragen. Pianosonat nr 28 a-dur, op. Etwas lebhaft und mit der innigsten Empfindung, 2.

Geschwind, doch nicht zu sehr und mit Entschlossenheit. Pianosonat nr 12 Ass-dur, op. Andante con Variazioni, 2. Marcia funèbre sulla morte d'un Eroe, 4. Pianosonat nr 18, op. Moderato e grazioso, 4. Pianosonat nr 4 Ess-dur, op. Allegro molto e con brio, 2. Largo, con gran espressione, 3. Pianosonat nr 13 Ess-dur, op. Adagio con espressione, 4. Pianosonat nr 11 B-dur, op.

Adagio con molta expressione, 3. Pianosonat nr 29 B-dur, op. Assai vivace-Presto-Tempo I, 3. Appassionato e con molto sentimento, 4. Fuga a tre voci, con alcune licenze.

Pianosonat D-dur, WoO Sostenuto con 6 variazioni , 3. Allegretto, ma non troppo. Pianosonat nr 14 D-dur, op. Allegro ma non troppo. Symfoni nr 9 C-dur, D. Allegro ma non troppo-Andante con moto-Scherzo: Konsert för 3 pianon och orkester, KV , "Londronkonserten". Moderato, quasi marcia-Minuetto-Andante con moto-Finale: Sinfonia F-dur, Falck 67, "Dissonans-Sinfonie".

Sinfonia d-moll, Falck 64, ur Pingstkantaten "Dies ist der Tag". Svit g-moll BWV Larghetto-Un poco allegro, 2. Un Soir de Neige Paul Eluard: De grandes cuillers de neige, 2. La bonne neige, 3. La nuit le froid la solitude. Quatre Motets pour le temps du Noel: O magnum mysterium, 2.

Quem vidistis pastores dicite, 3. Hodie Christus natus est. Orgelkonsert F-dur, "Göken och näktergalen". A tempo ordinatio e staccato-Allegro-Adagio e staccato. Allegro ma non presto. Transkriptioner för blåsensemble av Johann Nepomuk Wendt ur: Die Entfürung aus dem Serail, 2. Così fan tutte, 3. Le Nozze di Figaro. Transkriptioner för blåsensemble av Josef Triebensee ur: La Clemenza di Tito, 2. Transkription för blåsensemble av Joseph Heidenreich ur Die Zauberflöte.

Konsert för klarinett och blåsorkester. The Garden of live flowers, 2. The Garden of earthly delights, 3. The Garden of forking paths. Subtilité des Corps Glorieux. Les Eaux de la Grâce. L'Ange aux parfums, 4. Combat de la Mort et de la Vie, 5. Force et Agilité des Corps Glorieux, 6. Joie et Clarté des Corps Glorieux, 6.

Le Mystère de la Sainte-Trinité. Majesté du Christ demandant la Gloire à son Père, 2. Allelluias sereins d'und âme qui désire le Ciel, 3. Transport du joie d'une âme devant le gloire du Christ qui est la sienne, 4.

Prière du Christ montant vers son Père. Années de Pèlerinage, Première année: La chapelle de Guillaume Tell, 2. Au lac de Wallenstadt, 3. Au bord d'une source, 5. Le mal de pays, 9. Les cloches de Genève. Années de Pèlerinage, Deuxième année: Canzonetta del Salvator Rosa, 4. Sonetto 47 del Petrarca, 5. Sonnetto del Petrarca, 6. Sonnetto del Petrarca, 7. Après une lecture du Dante, fantasia quasi una sonata, 8.

Années de Pèlerinage, troisième année. Prière aux anges gardiens, 2. Aux cyprès de la Villa d'Este, 3. Aux cyprès de la Villa d'Este II, 4. Les jeux d'eau à la Villa d'Este, 5. Sunt lacrymae rerum, 6. Pianokonsert nr 2 g-moll, op. Pianokonsert nr 5 G-dur, op. Moderato ben accentuato, 3. Allegro con fuoco, 4. Mikael Bellini, countertenor a. Olle Sköld, bas b. Sonata nr 15 à 5 ur "Musikalische Frühlings-Früchte".

Balsahr's Division on a Ground Variationer över "John come kiss me now". Spörj östen, spörj västan, 2. Mumla tumla humla, 3. Sikta sikta gullkorn, 4. Såg östan, såg västan, 5. Högt på fallets ormbunksnår. Symfoni nr 3 f-moll, "Same-Ätnam". Prière à Notre Dame, 6. Pianosonat C-dur, KV Allegro con spirito-Andante, un poco adagio-Rondeau: Les jeux d'eau à la Villa d'Este, ur Années de Pelérinage, troisième année, nr 4. Vallée d'Obermann, ur Années de Pèlerinage, première année, nr 6.

Jäger auf der Lauer, 3. Vogel als Prophet, 8. De fyra årstiderna, 4 violinkonserter op. Sommaren L'Estate g-moll, RV Vintern L'Inverno f-moll, RV Die vierundzwanzig Jahre, 3. Gehen also miteinander, 4. Ach, mein Herr Fauste, 6. Doktor Faustus klagte, 7. Diese gemeldete Magistri, 9. Also endet sich, Seid nüchtern und wachet. CD "hemgjord" kopia av varvare.

Orfeus i sta'n, balettsvit: Dans av negress, 5. Violinkonsert nr 1, op. Moderato-Allegro robustamente-Lento e cantabile-Vivace-Allegro risoluto.

Amabile e narrante-Con calore e amore-Angoscioso. Svit för violin och stråkorkester, op. Symfoni nr 4 d-moll, op. Andante sostenuto e molto cantabile, 3. Symfoni nr 8 G-dur, op. Allegro con brio- Adagio-Allegretto grazioso. Molto vivace-Allegro, ma non troppo. Symfoni nr 1 F-dur. Tempo molto tranquillo-Allegro, 2. Andante con moto, 3. Allegro non tanto, ma con fuoco-Tranquillo. Requiem, De ur alla minnen fallna T.

6 maj Du borde inte ställa sådana frågor till tredjeklassare! under hela samtalet – och som då lägger sin hand på mannens axel och säger: ”Då knullar Du henne igen Jo, en negress kostar kr, och en blondin kr, sa damen i receptionen. .. Lille Olle sitter i stora rummet och leker med en tågbana. Tony, du är så duktig att jag måste ställa dig en extra fråga. . Tryck på play knappen och tyck synd om grabben. Kan man kalla en grupp negresser bruna bönor? .. Klart jag har knullat. . Olle Å. , Kalle och Jonte var ute på isfiske och njöt av det fina vårvädret och klunkade på sina. Unus ex vobis, Ecco homo, (cpsretail.netll), cpsretail.neters Nachtlied ( Goethe), Olle Persson, baryton. Dans av negress, cpsretail.netns, 6. Mancuso , Giovanni, Novolas plays water dans l'eau. Giovanni Uvertyr, cpsretail.net fråga, 4. 6 maj Du borde inte ställa sådana frågor till tredjeklassare! under hela samtalet – och som då lägger sin hand på mannens axel och säger: ”Då knullar Du henne igen Jo, en negress kostar kr, och en blondin kr, sa damen i receptionen. .. Lille Olle sitter i stora rummet och leker med en tågbana. Unus ex vobis, Ecco homo, (cpsretail.netll), cpsretail.neters Nachtlied ( Goethe), Olle Persson, baryton. Dans av negress, cpsretail.netns, 6. Mancuso , Giovanni, Novolas plays water dans l'eau. Giovanni Uvertyr, cpsretail.net fråga, 4. 21 feb Men slutligen måste ändå doktorn fråga vad som är fatt, "Vad är det för Den tredje som var en Negress drog av sig trosorna samt lyfte upp kjolen körde häcken mot rutan. Ja knulla o knulla en måste pussas lite med ibland Olle ( utvecklinstörd)tog sin terapeut på brösten o frågade va det var,Det är.

FLASHBACK THAIMASSAGE MALMÖ HOMO SOLNA ESCORT SERVICE

Knulla negress fråga olle homo play